Curs de Ayurveda

o prezentare moderna a cunoasterii traditionale supra vietii

AMN ROMANIA

AYUS GRUP

Subiecte abordate

Tematica:

> Expunerea sistematică a unor învăţături tradiţionale fundamentale despre viaţă, bazată pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizată în cadrul acestui curs într-o manieră originală şi unică, ce este mereu actualizată necesităţilor vieţii omului modern.

> Prezentarea şi descrierea detaliată a tipologiilor constituţionale umane, cu multiple aplicaţii imediate în viaţa de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.

> Prezentarea unor modalităţi practice naturale de armonizare constituţională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentaţie naturală, folosirea înţeleaptă a plantelor medicinale şi aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctură, modalităţi simple de automasaj, etc.

> Expunerea unor modalităţi tradiţionale de reîntinerire, de revitalizare şi de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum şi de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăţi vindecătoare ori afrodiziace.

> Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale şi aromatice, împreună cu prezentarea unor modalităţi practice inedite şi foarte eficiente de utilizare a acestora.

Ayurveda - cunoaşterea tradiţională asupra vieţii

Frecvenţa cursului:

> Lecţii de curs săptămânale, cu o durată de 2 până la 3 ore fiecare.

> Cursurile de AYURVEDA din Bucuresti  se desfăşoară în fiecare zi de marţi, cu începere de la ora 18.00, cu excepţia zilelor de sărbători.

Locatia cursului:

> Sala de curs din Bucureşti, str. Oteşani nr. 16, sector 2, cu acces din şos. Colentina, de la staţia Teiul Doamnei, prin str. Maşina de Pâine.

> Mijloace de transport: tramvai 21, troleibuz 66, maxi-taxi 512, metrou staţia Bucur-Obor.

> Informaţii suplimentare: 0749.079.619.

> La acest curs de AYURVEDA pot participa toate persoanele interesate de acest domeniu al cunoaşterii umane, indiferent de vârstă sau de pregătirea profesională.

> Înscrierile se fac în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2016.

> Pentru înscriere este necesar actul de identitate, 2 fotografii tip buletin şi o taxă de înscriere în valoare de 40 ron

> Participarea lunară este în valoare de 120 ron şi se achită în cursul lunii calendaristice respective

> În cursul lunii octombrie, participarea pentru luna octombrie se achită până cel târziu la 30 octombrie 2016.

> În lunile următoare (noiembrie, decembrie, etc.), contribuţia se achită cel târziu până la data primei lecţii din luna respectivă.

Conditii de participare:

curs[at]ayus.ro

AYURVEDA

Ayurveda - un sistem de vindecare holistic

Modalitati practice din Ayurveda

Necesitatea mentinerii prin mijloace naturale a starii de sanatate

Alimentatia naturala si longevitatea

Cele trei tipuri de frumusete feminina in Ayurveda

Alimentatia echilibrata in Ayurveda

Starea de armonie in Ayurveda