Curs de Ayurveda

o prezentare moderna a cunoasterii traditionale supra vietii

AMN ROMANIA

AYUS GRUP

Curs de Ayurveda - mod de participare o introducere in domeniul Stiintei milenare traditionale a vietii - Ayurveda

Sistemul tradiţional Ayurveda oferă tuturor informaţii practice esenţiale despre modul sănătos de alimentaţie, despre modul înţelept de studiu, despre odihna care este necesară pentru a ne păstra starea de echilibru şi de sănătate.

Actualmente, modul în care majoritatea oamenilor trăiesc reprezintă o alcătuire mai mult sau mai puţin explicită de cunoştinţe eterogene, care sunt preluate din familii sau din societate. La o analiză atentă putem constata că multe dintre aspectele preluate din familie sau din mediul social sunt eronate şi cu toate acestea ele alcătuiesc modul actual de viaţă al majorităţii oamenilor din prezent.

În această direcţie Ayurveda ne poate ajuta enorm ca să învăţăm cum să acţionăm într-un mod înţelept în ceea ce priveşte cunoaşterea propriei noastre fiinţe şi totodată ne permite să dobândim o perspectivă superioară, înţeleaptă, asupra vieţii şi astfel să ne îmbunătăţim considerabil calitatea vieţii.

FORMULAR DE INSCRIERE

 Dupa completare, formularul de inscriere se va scana si se va trimite pe una dintre cele doua adrese de email mentionate in antetul formularului, conform precizarilor de la punctul 16.

Pentru inscriere se va folosi unul dintre cele doua conturi indicate la punctul nr. 16 din formular, in conformitate cu precizarile date.

Curs de Ayurveda

Cursul de Ayurveda se desfasoara saptamanal, avand o durata medie de desfasurare de 2 ore jumatatea pana la 3 ore.

In cadrul unei lectii saptamanale de Ayurveda din cadrul acestui curs sunt prezentate notiuni specifice sistemului traditional Ayurveda, sunt prezentati si explicitati termeni de specialitate de origine sanscrita, este oferit un suport scris sumar, toate pentru fixarea cunostintelor in cadrul studiului individual de acasa.

In finalul fiecarei intalniri a cursului de Ayurveda se realizeza un scurt seminar interactiv pentru fixarea cunostintelor.

Lectiile cursului de Ayurveda contin felurite aplicatii practice. Este folosita metodologia prezentarii dinamice, specifice invatamantului modern, ce este imbinata cu metodele de succes ale invatamantului clasic, traditional.

Structura unui modul de studiu al cursului de Ayurveda este similara celei a anului universitar, avand durata de 11 luni.

Un modul de studiu pentru cursul de Ayurveda contine in medie 42 de lectii saptamanale.

Cursurile de Ayurveda sunt sustinute de lectori din cadrul Asociatiei Nationale pentru promovarea Medicinelor neconventionale.

Abordarea studiului sistemului Ayurveda este realizata intr-o maniera originala, unica, ce ofera participantilor dobandirea unor cunostinte si comptente individuale valoroase, atat pentru modelarea individuale si pentru dezvoltarea personala, cat si pentru completarea competentelor profesionale, printr-o serie de aptitudini noi si valoroase.

Prezentarea generala a cursului de Ayurveda

FORMULAR DE INSCRIERE