Curs de Ayurveda

o prezentare moderna a cunoasterii traditionale supra vietii

AMN ROMANIA

AYUS GRUP

Curs de Ayurveda - MEDIAS o introducere in domeniul Stiintei milenare traditionale a vietii - Ayurveda

FORMULAR DE INSCRIERE

 Dupa completare, formularul de inscriere se va scana si se va trimite pe una dintre cele doua adrese de email mentionate in antetul formularului, conform precizarilor de la punctul 16.

Pentru inscriere se va folosi unul dintre cele doua conturi indicate la punctul nr. 16 din formular, in conformitate cu precizarile date.

Cursul de Ayurveda se desfasoara saptamanal, avand o durata medie de desfasurare de 2 ore jumatate pana la 3 ore.

In cadrul unei lectii saptamanale de Ayurveda din cadrul acestui curs sunt prezentate notiuni specifice sistemului traditional Ayurveda, sunt prezentati si explicitati termeni de specialitate de origine sanscrita, este oferit un suport scris sumar, toate pentru fixarea cunostintelor in cadrul studiului individual de acasa.

In finalul fiecarei intalniri a cursului de Ayurveda se realizeza un scurt seminar interactiv pentru fixarea cunostintelor.

Lectiile cursului de Ayurveda contin felurite aplicatii practice. Este folosita metodologia prezentarii dinamice, specifice invatamantului modern, ce este imbinata cu metodele de succes ale invatamantului clasic, traditional.

Structura unui modul de studiu al cursului de Ayurveda este similara celei a anului universitar, avand durata de 11 luni.

Un modul de studiu pentru cursul de Ayurveda contine in medie 42 de lectii saptamanale.

Cursurile de Ayurveda sunt sustinute de lectori din cadrul Asociatiei Nationale pentru promovarea Medicinelor neconventionale.

Abordarea studiului sistemului Ayurveda este realizata intr-o maniera originala, unica, ce ofera participantilor dobandirea unor cunostinte si comptente individuale valoroase, atat pentru modelarea individuale si pentru dezvoltarea personala, cat si pentru completarea competentelor profesionale, printr-o serie de aptitudini noi si valoroase.

Prezentarea generala a cursului anual de Ayurveda

Conferinta de deschidere

a cursului de Ayurveda

MEDIAS

 sesiunea 2017-2018

18 NOIEMBRIE 2017,

marti, ora 17:00.

la sediul asociatiei Dacica

str. Vergiliu nr. 1,

Informatii la telefon:

0740-540.681.

Curs de Ayurveda - MEDIAS

FORMULAR DE INSCRIERE

Curs de Ayurveda

sesiunea 2017-2018

MEDIAS

saptamanal, in localitatea Sangeorgiu de Mures

Sala de curs de Ayurveda:

de la sediul asociatiei Dacica

str. Vergiliu nr. 1,

Informatii la telefon:

0740-540.681.

CONFERINTA

CURS

Evenimente MEDIAS - Curs de Ayurveda